Tegninger

Vores arkitektfirma Vandkunsten har fremstillet et visionsoplæg på en boligkarre, som vist herunder. Der er mange spændende elementer på tegningen,- en på et informationsmøde kaldet den “Pippi langstrømpe gone crazy”. Alligevel kan vi godt li den! Den er først og fremmest anderledes, væk fra de store firkanter og rette linier, som der ses så meget af,- henimod noget der kan blive spændende at se på. Der er mange elementer vi gerne vil slå på, fælles tagterrasser, væksthus, private terrasser og haver, fælles arealer, grønt focus med bla. solceller, kombination af lejligheder og rækkehuse i et spændende mix og vi kunne blive ved.

 

Ide skitse for ny placering på SH3-4

Vandkunsten er nu igang med at lave volumen studier af hvordan bygningen kan indrettes, hvor mange lejligheder af div størrelser kan der blive plads til på de ca 4500m2?. Disse studier vil også give indblik i, hvordan bevægelse rundt i bygningen kommer til at foregå. Hvor kommer fælleshuset til at ligge? samt hvor kan gæste værelserne bedst placeres. Vi bliver ligeledes også spændt på om vores ønske om 1 parkeringsplads per bolig kan blive en realitet. Lokalplanen kræver minimum 0,75 parkeringsplads per bolig for området. PS: bemærk i denne sammenhæng, at Køge Kyst, ifølge område skitserne, planlægger at bygge et eller flere supplerende parkeringshus på Køge Kyst området.

Når disse volumen studier er på plads kan vi sige mere om de aktuelle størrelser på de enkelte lejligheder og rækkehuse. Derefter starter den egentlige design fase, hvor de enkelte kommende beboere kan komme med detaljeret input både til fællesarealer og til de enkelte boliger. Så derfor, jo før man tilmelder sig, jo mere indflydelse får man på sin egen bolig.