Området

Fællesbyg Køge Kyst kommer til at ligge i lidt af et smørhul.

Byggeriet vil blive opført i hjertet af det gamle havnemiljø, hvilket giver et meget urbant og moderne miljø, samt en fantastisk udsigt ud over havnen.

Men samtidig ligger det tæt på både strand, skov og natur. Du skal ikke køre længe, før du er ude på de åbne marker og alligevel er Køge en by, hvor det summer af liv. Måske fordi byen ligger så godt i forhold til både København og det øvrige Sjælland, med nem adgang til både tog, bus og motorvej.

Selve byggeriet ligger lige ud til vandet, hvilket giver en del af lejlighederne en skøn udsigt over havnene – og dertil også en skøn udsigt fra de mange fælles arealer.

Der er kort afstand til både skoler og andre institutioner, og Køge er en by med masser af fritidstilbud til både børn og voksne.

Du kan se en masse billeder fra området i galleriet og efterhånden som byggeriet begynder at tage form, vil vi selvfølgelig også lægge billeder op af det.

Medindflydelse på husets udformning, medbestemmelse på indretning af vores lejlighed samt fælles faciliteter. Vi glæder os til fællesskabet, og vi får alligevel en individuel bolig, og kan lukke vores egen dør.

Peter Johansen, kommende beboer i Fællesbyg Køge Kyst