Skriv dig op til en bolig

Hvordan får jeg en lejlighed i Fællesbyg Køge Kyst?

For at få en lejlighed i Fællesbyg Køge Kyst, skal du være medlem af foreningen Fællesbyg Køge Kyst.

Inden du søger medlemskab af foreningen anbefaler vi, at du læser vores Vision for byggeriet og vores vedtægter. Du skal kunne tilslutte dig vores Vision for byggeriet herunder vores tanker om fællesskabet i bygningen.

For at blive medlem skal du først udfylde et ansøgningsskema, som du finder her.

Du vil herefter blive kontaktet for et kort personligt interview.

Når du er godkendt som medlem, skal du indbetale et indmeldelsesgebyr på kr. 10.000 til vores foreningskonto i Danske Bank Køge, registreringsnummer 9570, kontonummer 12410786.

Desuden skal du i marts, april og maj 2019 betale acontobeløb til igangsatte arbejder beregnet i forhold til din lejligheds størrelse.

I april skal du underskrive købekontrakt og stille bankgaranti for resten af købesummen. Indtil dette tidspunkt kan du melde dig ud, men du mister så indmeldelsesgebyret.

Der er mulighed for at blive skrevet på venteliste til allerede reserverede lejligheder. Kontakt faellesbygkoege@gmail.com

Du kan få flere oplysninger om byggeprojektet ved Fællesbyg-campingvogn over for byggegrunden på Søndre Molevej og på vores stadeplads Køge Torv.

Vi annoncerer, hvornår vi er der på foreningens Facebookside Fællesbyg Køge Kyst, i vores nyhedsbreve og det annonceres også i LørdagsAvisen.
Vi sidder ligeledes klar til at besvare dine spørgsmål sendt til vores e-mail faellesbygkoege@gmail.com

Vi blev forelskede i den gamle, hyggelige by, med et moderne foreningsliv, tæt på vand og København, samt at være med til at skabe et moderne fællesskab.